Haemme riskienhallinnan asiantuntijaa

Kuvassa henkilöstöä vesitalon aulassa. Kuvituskuva.

Haemme riskienhallinnan asiantuntijaa.

Riskienhallinnan asiantuntijana

  • vastaat uuden yhtiömme riskienhallinnan ja turvallisuuden kokonaisuuksista
  • toimit koordinoivana ja yhteenvetävänä asiantuntijana, joka huolehtii riskienhallinnan ja turvallisuuden kokonaisuuden ylläpidosta, kehittämisestä ja raportoinnista

Ensimmäisiin tehtäviisi kuuluu esimerkiksi varautumissuunnitelman päivitys ja siihen liittyvien harjoitusten suunnittelu.

Tehtävä sijoittuu Verkostosuunnitteluyksikköömme ja esihenkilönäsi tässä tehtävässä toimii tekninen johtaja.

Haemme tehtävään henkilöä, joka on jo työskennellyt

  • riskienhallinnan tai
  • jonkin riskienhallinnan osa-alueen parissa mahdollisesti teollisuuden toimialalla

Sinulla voi olla syväosaamista mm. vastuu-, tietoturva-, tuote-, ympäristö-, toimintavarmuus- ja henkilöriskien parista. Tukenasi tehtävässä on sisäinen verkosto riskienhallinnan osa-alueiden kanssa työskenteleviä asiantuntijoitamme.

Pienessä organisaatiossamme riskienhallinnan edistäminen vaatii kykyä siirtyä ketterästi strategisen tason suunnittelusta hihojen käärimiseen. Toivommekin, että olet proaktiivinen ja ratkaisukeskeinen tiimipeluri.

Työyhteisökielemme on suomi ja tarvitset sen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Tampereen Vedestä työnantajana sekä työn tarkemmista yksityiskohdista. Haku on auki 16.6.2024 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat rekrykumppanimme Porkkanalta ja kepiltä: 🥕Kaisa p. 044 588 6109 ja 🥕Sonja p. 050 337 2144 (tavoitettavissa 4.6. klo 13–14 ja 10.6. klo 14–15)

Täytä hakemus tästä linkistä.