Haemme ICT-päällikköä

ICT-päällikön rekryilmoitus

Etsimme nyt organisaatioomme kehittämisestä innostuvaa

ICT-PÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä luot ja ylläpidät yrityksemme strategisia tavoitteita tukevaa ICT-kehityspolkua sekä huolehdit kehitysprojektien ja toimenpiteiden eteenpäin viemisestä. Saat vastuullesi ICT- ja järjestelmäarkkitehtuuriemme hallinnan, arvioinnin, optimoinnin, liittymät sekä tietovirrat. Rakennat kanssamme prosesseja ja viilaat jo olemassa olevaa tukemaan entistä paremmin toimintaamme. Toimit yhteyshenkilönä laajojen sidosryhmien välillä. Vastaat myös kumppanuuksista ja hankinnoista omalla vastuualueellasi. Esihenkilönäsi tässä tehtävässä toimii talous- ja hallintopäällikkömme ja toimit esihenkilönä yhdelle asiantuntijalle. Lisäksi tukenasi on sisäinen verkosto järjestelmien parissa toimivia asiantuntijoitamme.

Haemme organisaatioomme muutoksentekijää. Toivomme, että keskustelet sujuvasti ICT-asioista vesihuoltoalan ammattilaisille sopivalla tavalla ja vedät organisaatiomme mukaan muutokseen kehitysmyönteisellä lähestymistavallasi. Luot ratkaisuja sujuvoittamaan ja ketteröittämään sekä yhtiömme että asiakkaidemme arkea. Sinulla on selkeä näkemys yrityksen tietohallinnon kokonaisuudesta sekä omakohtainen kokemus sen kehityshankkeiden parissa työskentelystä. Microsoft ympäristön tuntemus, ymmärrys tietosuoja-asioista sekä projektihallinnan kokemus auttavat sinua onnistumaan. Pienessä organisaatiossamme asioiden edistäminen vaatii kykyä siirtyä ketterästi strategisen tason suunnittelusta hihojen käärimiseen. Toivommekin, että olet proaktiivinen ja ratkaisukeskeinen tiimipeluri. Työyhteisökielemme on suomi ja tarvitset sen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Saat aidosti merkityksellisen työn vesihuollossa, jossa on mahdollisuus kehittää sekä omaa osaamistaan että vesihuoltoa. Lisäksi saat mukavan ja rennon työyhteisön, kokeneiden vesihuollon ammattilaisten avun sekä kehitysmyönteisen asenteen. Kaikki ei ole vielä valmista, mutta suunta on yhdessä ja eteenpäin!

Saat myös kattavat työsuhde-edut, mm. tuen ja mahdollisuuden jatkuvaan ammattitaitosi ylläpitämiseen sekä osaamisesi kehittämiseen, kaikkia koskevan palkitsemisjärjestelmän, joustavan työnteon mallin (pääosin teemme lähityötä), yksityistä sektoria pidemmät lomat, laajan työterveyshuollon sekä Epassin edut.

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Tampereen Vedestä työnantajana sekä työn tarkemmista yksityiskohdista. Haku on auki 2.6.2024 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme haastattelut tehtävään 12.-17.6. välisenä aikana. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Porkkanalta ja kepiltä: 🥕Kaisa 14.5 klo 9-10 ja 21.5 9-10 p. 044 588 6109 ja 🥕Emppu 15.5 k 13-14 ja 22.5 k 12-13 p. 0400 710141

Täytä hakemus tästä linkistä.