Laskutustiedot


Ostolaskut

Ostolaskut tulee lähettää verkkolaskuina.Tampereen Veden verkko- ja paperilaskuosoitteet ovat muuttuneet 1.3.2022 alkaen.

Tampereen Veden OVT-tunnus on 0037021167521830

Välittäjänä Telia Finland, operaattoritunnus: 003703575029

Tampereen Veden Y-tunnus on sama kuin Tampereen kaupungin: 0211675-2

Ostolaskulla näkyvät tiedot:

  • Osoite: Tampereen kaupunki /Tampereen Vesi Liikelaitos
  • Tilaajan nimi, tilauslapun numero, kohteen nimi ja numero
  • Toimitusajankohta
  • Erälaskussa erän numero
  • Kokonaishinta-urakkalaskussa sopimusnumero
  • Maksuehto 21 vrk

Ostolaskun liitteet:

  • lähetyslista materiaalilaskuun tai tavaran mukana
  • verkkolaskun liitteet toimitetaan ensisijaisesti laskun mukana


Jos liitteitä ei voida toimittaa verkkolaskun mukana, ne voi lähettää tilaajalle tai sähköpostilla kristina.lehtonen(@)tampere.fi. Sähköpostiviestistä pitää ilmetä mihin laskuun ko. liitteet kuuluvat.

Tampereen Veden laskutusosoite

Mikäli laskuissa ei ole yllä mainittuja tietoja, laskut voidaan tarvittaessa palauttaa. Lisätietoja Tampereen Vedessä: taloussihteeri Kristina Lehtonen, puh. 041 730 2130.

Tampereen Vesi Liikelaitoksen rakentamispalveluiden ostoihin on sovellettu käännettyä verovelvollisuutta 1.4.2011 lähtien. Tampereen Veden tulee saada kaikista ostamistaan rakentamispalveluista arvonlisäveroton ostolasku. Kaupunki suorittaa myyjän puolesta myynnin arvonlisäveron. Ostolaskuissa tulee olla ostajan arvonlisäverotunniste (y-tunnus 0211675-2) ja viittaus AVL 8 C §.

Verkkolaskutukseen ja laskujen maksatukseen liittyvissä kysymyksissä lisätietoja voi kysyä Monetra Pirkanmaa Oy:ltä sähköpostitse: ostolaskut.pirkanmaa@monetra.fi.

Tampereen kaupunki
Tampereen Vesi Liikelaitos
0037021167521830
PL 5014
02066 DOCUSCAN

Laskuportaali


Tampereen kaupungin laskuportaali mahdollistaa laskun muodostamisen liitteineen ja lähettämisen Tampereen kaupungille sähköisesti, mikäli toimittaja ei ole ottanut verkkolaskutusta käyttöön muulla tavoin. Laskuportaalin käyttöönoton jälkeen Tampereen kaupunki ei enää vastaanota paperilaskuja, vaan ne tullaan palauttamaan toimittajille. Huom! Sähköpostin liitteenä toimitettu lasku ei ole verkkolasku.

Portaalin käyttö on toimittajille maksutonta. Laskuportaaliin rekisteröitymiset aktivoidaan toimittajan (Telia Finland Oy) toimesta. Tampereen kaupunki vahvistaa Tampereen kaupungin asiakasyhteydet portaalissa.

Lisätietoja Tampereen kaupungin kaupungin sivuilla:

Linkki laskuportaaliin Tampereen kaupungin verkkosivuilla