Tekstiviestipalvelu

Tilaa tekstiviesti vedenjakelun häiriötilanteista

Tilaa matkapuhelimeesi tiedote mahdollisista häiriöistä. Ilmoitamme tekstiviestillä ennakoiduista sekä äkillisistä vedenjakelun häiriötilanteista, kun häiriön laajuus on selvitetty.

Ota palvelu käyttöön alla olevien ohjeiden mukaan. Saat tekstiviestillä ilmoituksen ilmoittamaasi käyttöpaikkaa koskevista vedenjakeluhäiriöistä. Palvelun käyttö on maksutonta.

Käyttöpaikkatunnuksen löydät esimerkiksi vesilaskusta oikean yläkulman tiedoista. Jos asut asunto-osakeyhtiössä, voit tiedustella käyttöpaikkatunnusta isännöitsijältäsi.

Tekstiviestipalvelun käyttöönotto on helppoa

Lähetä tekstiviesti
TVESI käyttöpaikkatunnus (esimerkki: TVESI 12345)
numeroon 18200

Saat paluuviestinä tekstiviestin, jossa kerrotaan, että palvelu on kytketty päälle. Jos saat virheilmoituksen, tarkista että käyttämäsi käyttöpaikkatunnus on oikein.

Palvelun käytön voit lopettaa milloin tahansa

Lähetä tekstiviesti
TVESI SULJE käyttöpaikkatunnus (esimerkki TVESI SULJE 12345)
numeroon 18200

Ohjeet isännöitsijälle

Isännöitsijänä saat tekstiviestit kaikista kiinteistöjäsi koskevista vedenjakeluhäiriöistä. Jokaisen kiinteistön osalta pitää liittyä palveluun erikseen kunkin kiinteistön käyttöpaikkatunnuksella.

Voit tulostaa asukkaille ohjeet palvelun tilaamisesta taloyhtiön / kiinteistön ilmoitustaululle ja merkitä siihen kiinteistön käyttöpaikkatunnuksen.

Voit jättää palautetta tekstiviestipalvelun toiminnasta palautepalvelussamme,

Linkki Tampereen Veden palautepalvelu

Tietosuoja

Lähettäessäni yhteystietoni hyväksyn, että tiedot tallennetaan Tampereen Veden asiakastietojärjestelmään ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.


www.tampere.fi/tietosuoja