Haemme juristia

Kuvassa avoin kirja ja kädet. Juristin työpaikkailmoituksen kuvituskuva.

Etsimme motivoitunutta ja osaavaa juristia.

Juristina vastaat hankinta- ja sopimuskokonaisuutemme johtamisesta, ohjauksesta ja tuesta sekä kehittämisestä ja valvonnasta. Tehtävässä vastuullesi kuuluu Tampereen Veden puitesopimusten kilpailuttaminen ja yhtiön juridisena asiantuntijana toimiminen. Ohjaat hankintoja eri vaiheissa ja pääset vaikuttamaan strategisella tasolla hankintojen vaikuttavuus- ja elinkaariajatteluun. Toimintaamme ohjaa erityisalojen hankintalaki. Tehtävässäsi raportoit talous- ja hallintopäällikölle.

Tehtäväkenttään kuuluu muun muassa kilpailutusten ja hankintapäätösten valmistelua sekä yhtiön sopimuskokonaisuuden hallintaa. Toimit oikeudellisena neuvonantajana johdon ja liiketoiminnan tukena. Työpäiviisi voi sisältyä muita yhtiön toimintaan liittyviä oikeudellisia asioita, kuten esimerkiksi korvaus- ja yhtiöoikeudelliset asiat. Työssäsi pääset kehittämään vastuualueesi toimintamalleja ja prosesseja.

Odotamme sinulta oikeustieteen ylempää korkeakoulututkintoa esim. OTM ja muutaman vuoden kokemusta hankinnoista ja sopimuksista. Tehtävässä sinua auttaa menestymään kokemus lainsäädännön tulkinnasta ja käytännön soveltamisesta hankinta- ja sopimusasioissa sekä erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ja hyvä englannin kielen taito.

Eduksi katsomme erityisalojen hankintalain ja muiden alaan liittyvien lainsäädäntöjen tuntemisen ja soveltamiskyvyn. Kokemus hankintatoiminnan johtamisesta ja toimialan tuntemus on plussaa.

Käsittelemme hakemuksia ja voimme olla yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana. Haastattelut järjestetään viikolla 24. Työn aloitusajankohta on sovittavissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat talous- ja hallintopäällikkö Sanna Liljaranta puh. 040 482 7465 ja toimitusjohtaja Petri Jokela puh. 040 556 0604.

Hakuaika päättyy 9.6.2024.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Linkki hakuilmoitukseen.