Haemme useampaa vesihuoltoasentajaa

Tampereen Vesi kuvituskuva 2

Vesihuoltoasentajana rakennat ja kunnossapidät vesihuoltoverkostoa Tampereen Veden toiminta-alueella. Tehtäviisi kuuluu asennus- ja kunnossapitotehtävien lisäksi töiden suunnittelua, yhteistyötä urakoitsijoiden kanssa sekä työmaiden dokumentointia. Hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot auttavat sinua toimimaan yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Vesihuoltoasentajien toimet ovat vakituisia ja aloitus on sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on putkiasentajan tutkinto tai muu soveltuva vähintään ammatillinen tutkinto sekä aiempi työkokemus vesi- ja viemäriverkostojen rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää voimassa olevaa B-luokan ajokorttia.

Eduksi katsomme vesityö- ja työturvallisuuskortit sekä C-luokan ajokortin ja kuljettajan ammattipätevyyskortin.

Lisätietoja tehtävästä saat putkimestari Pekka Sepältä puh. 050 552 6268 ja verkostojohtaja Pekka Laakkoselta puh. 050 552 6267. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 5.9.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Linkki Kuntarekryyn:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/vesihuoltoasentaja-tampereen-vesi-tre-02-37-22/

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä.

Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.