Haemme puhdistamonhoitajaa

Tampereen Vesi kuvituskuva 2

Vedentuotanto- ja jätevedenpuhdistusyksikköömme jätevedenpuhdistusryhmään.

Puhdistamonhoitajana työskentelet jätevedenpuhdistamoillamme käyttö- ja ylläpitotehtävissä.
Tehtäväsi koostuu jätevedenpuhdistamoiden käyttöön ja toimintaan liittyvistä tehtävistä, kuten puhdistamoiden ja -pumppaamoiden prosessien valvonnasta, säädöstä ja ohjauksista. Tehtäviisi kuuluu myös prosessilaitteiden ylläpito ja päivittäishuollot sekä laitteiden, tilojen ja altaiden puhdistuksista, pesuista ja tyhjennyksistä huolehtiminen. Lisäksi huolehdit yleisen siisteyden ylläpidosta ja näytteenotoista. Osa tehtävistä on päivittäisiä ja osa ajoittaisia tai jaksollisia.

Tehtävässä menestymistä tukevat hyvä paineensietokyky ja päätöksentekovalmiudet prosessiongelmien hoitamisessa sekä valmiudet omaksua uusien tai käytössä olevien tietojärjestelmien käyttöä. Vahvat yhteistyötaidot, oma-aloitteisuus ja valmiudet itsenäiseen työskentelyyn korostuvat tehtävien hoidossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen tutkinto kemian-, prosessi- tai kunnossapitoalalta. Edellytämme kokemusta prosessiteollisuuteen, veden- tai jätevedenpuhdistuslaitoksiin tai vastaaviin liittyvistä prosessinhoito- tai ylläpitotehtävistä.

Eduksesi katsomme vesityö-, tulityö-, ensiapu- ja työturvallisuuskortit sekä vastaavat työhön liittyvät pätevyystodistukset. Lisäksi hyvät tietotekniset taidot sekä oman alan englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Työsuhde on määräaikainen ja aloitus on sopimuksen mukaan jatkuen 31.12.2025 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöinsinööri Lasse Järvinen puh. 044 431 4016. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 5.10.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Linkki hakuilmoitukseen:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/puhdistamonhoitaja-tampereen-vesi-tre-02-45-22/

Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.