Haemme HR-asiantuntijaa

Tampereen Vesi kuvituskuva 2

HR- ja viestintätiimissä vastaat Tampereen Veden henkilöstösuunnittelusta ja henkilöstöraportoinnista sekä tuet esihenkilöitä HR-prosesseissa työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa.

Tehtävässäsi painottuu esihenkilöiden tuki ja vuosittaiset HR-prosessit muun muassa:

  • Ohjaat esihenkilöitä henkilöstösuunnittelussa ja seuraat suunnitelmien toteutumista.
  • Laadit henkilöstöennusteita, jossa tarvitaan myös talousosaamista.
  • Henkilöstöraportointi ja sen kehittäminen
  • Työsuhteen elinkaaren eri prosesseissa tuki esihenkilöille, kuten rekrytoinnit, perehdyttäminen, työkyky, palkkaus, osaamisen kehittäminen.
  • Osallistut henkilöstöasioiden viestintään.

HR-asiantuntijan työ on myös asiakaspalvelua ja siten erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot korostuvat tehtävässä.

Lisäksi arvostamme toimeen tarttuvaa ja itsenäistä työskentelyotetta sekä kykyä soveltaa ohjeistuksia käytäntöön. Tehtävässä auttaa, jos sinulla on talous- ja HR-prosessien tuntemusta, kokemusta HR- ja palkkajärjestelmistä sekä työehtosopimusten tulkinnasta tai palkanlaskennasta. Hallitset sujuvasti eri ohjelmistoja, erityisesti Excel-osaaminen on eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä aikaisempi kokemus henkilöstöhallinon ja/tai esihenkilötehtävistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan ja mukavan työyhteisön tuen työhösi. Pääset käyttämään HR-osaamistasi laajasti sekä kehittymään ja kehittämään edelleen.

Tehtävä on vakituinen ja aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Maarit Rautavaara, puh. 041 730 0972.

Hakuaika päättyy 17.10.2022.


Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Linkki hakuilmoitukseen: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hr-asiantuntija-tampereen-vesi-liikelaitos-tre-02-50-22/