Viinikankadun itäpuolen kävely ja pyöräily siirretään kadun länsipuolelle ratasillan kohdilla

Viinikankadun rakennusurakka

Viinikankadun rakennusurakan takia Viinikankadun itäpuolen jalankulku- ja pyöräilyväylä suljetaan, ja kävely- ja pyöräily ohjataan Viinikankadun länsipuolelle 12.2.2024 alkavalla viikolla. Väylä on suljettu ratasillan kohdalla Järvensivuntieltä Viinikan liittymän itä-länsisuuntaiselle kävely- ja pyörätielle saakka.

Viinikankadun suljettu kävely- ja pyöräreittiosuus sekä kiertoreitti kartalla.

Samalla suljetaan myös läpikulku Iidesaukiolta Viinikankadulle.  Iidesaukiolta kuljetaan Viinikankadulle Iidesranta-kadun kävely- ja pyörätien kautta. 

Kiertoreitin aikana rakennetaan Viinikankadun itäpuolen jalankulku- ja pyöräilyväylän alle kunnallistekniikkaa kuten vesijohtoa, sadevesiviemäriä ja jätevesiviemäriä. 

Maaliskuussa suljetaan kulkuyhteys Järvensivuntieltä Viinikankadulle vesijohdon rakentamisen ajaksi.
Urakassa parannetaan Viinikankadun, Järvensivuntien ja Ratapihankadun liittymän liikenteen välityskykyä ja otetaan käyttöön Pinninkadun alikulkusillan (ratasillan) kaikki silta-aukot. Katujen tasausta lasketaan, jotta sillan alikulkukorkeutta saadaan kasvatettua. Työ kestää koko vuoden 2024. 

Viinikankadun rakennustöiden urakoitsija on Recset Oy. Työn tilaajat ovat Tampereen kaupunki, Tampereen Vesi Oy ja Tampereen Energia.   


Lisätietoja
Eleonora Pecoraro
Lisätietoja rakentamisesta Recset Oy:
Puhelin: 050 430 8107
Sähköposti: eleonora.pecoraro@recset.fi