Tampereen Vesi ottaa käyttöön sähköisen allekirjoituksen asiakaspalvelussa

Hyödynnämme sähköistä allekirjoitusta muun muassa vesi- ja viemäriverkostoon liittymisen ja uusien vedenkäyttösopimusten käsittelyssä, sekä vesivahinkotapauksissa korvaushakemusten prosessissa. Sähköinen allekirjoitus otetaan käyttöön 7.6.2023.

Käytännössä tämä tarkoittaa 

  • allekirjoitettava asiakirja ladataan sähköisen allekirjoittamisen palveluun Tampereen Veden asiakaspalvelun toimesta ja asiakas allekirjoittaa asiakirjan palvelussa tai
  • asiakas täyttää Tampereen Veden internetsivujen kautta löytyvän sähköisen lomakkeen ja allekirjoittaa sen lopuksi.

Nykyisten asiakkaiden vesisopimukset pysyvät ennallaan, eivätkä vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Jatkossa myös asiointivaltuutuksen/valtakirjan toimittaminen Tampereen Vedelle hoituu näppärästi kotisivuiltamme löytyvän sähköisen lomakkeen kautta. Sähköinen allekirjoitus mahdollistaa turvallisemman ja tehokkaamman sopimisen. Allekirjoittava henkilö on tunnistettu vahvalla tunnistautumisella sähköisesti ennen allekirjoitusta. Tunnistusvaihtoehtoina ovat joko pankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Palvelun tuottaa Visma Sign. Alta löytyvästä linkistä voit tutustua tarkemmin sähköiseen allekirjoitusprosessiin.

Sähköiset lomakkeet löytyvät Tampereen Veden verkkosivuilta, linkki alla.

Lisätietoja sekä neuvontaa saatte tarvittaessa asiakaspalvelustamme sähköpostitse: vesi.asiakaspalvelu@tampere.fi