Tampereen Veden viestinnässä tapahtuu – Instagram-tili, uudet nettisivut ja tekstiviestipalvelu

Tampereen Veden viestintäkanavissa on tapahtunut kevään aikana paljon uudistuksia. Sosiaalisessa mediassa meidät löytää nykyään myös Instagramista, nettisivumme ovat uudistuneet ja tekstiviestipalvelu häiriötiedotteisiin on otettu käyttöön.

Viimeisimpänä uudistuksena viestinnässämme on Instagram, johon liityimme kesäkuun alussa. Instagramin tarkoituksena on lisätä tietoisuutta vesihuollosta ja alan ammateista sekä tehdä yleisesti Tampereen Veden toimintaa tunnetummaksi. Instagramiin tulee niin tietoiskuja vedestä ja vesihuollosta kuin henkilöstön esittelyjä ja julkaisuja muun muassa investointihankkeista. Löydät meidät Instagramista nimimerkillä @tampereenvesi. 

Kesän alussa ilmestyivät uudistetut nettisivut. Uudistuksen myötä nettisivujen ulkoasu on raikkaampi ja sivut ovat helppokäyttöisemmät. Tieto on paremmin löydettävissä ja saavutettavuutta on paranneltu. Sivuja on helppo käyttää myös mobiililaitteilla.

Aiemmin keväällä käyttöön otettiin tekstiviestipalvelu häiriötilanteista tiedottamiseen. Matkapuhelimeen voi tilata ilmaisen tiedotteen vedenjakelun mahdollisista häiriöistä, jotka koskevat asiakkaan ilmoittamaa käyttöpaikkaa. Ilmoitamme tekstiviestillä sekä ennakoiduista että äkillisistä vedenjakelun häiriötilanteista, kun häiriön laajuus on selvitetty. 

Mikäli janoat tietoa siitä, mitä meillä puhtaan hanaveden eteen tehdään päivittäin tai millainen Tampereen Vesi on, kannattaa käydä tutustumassa meidän kanaviimme ja ottaa ne seurantaan.
 

LisätietojaViestintäasiantuntija


Liisa Mustaniemi

Puhelin:

050 406 4377

Teksti:


Neea Nenonen

Kuvat:


Neea Nenonen