Haemme prosessi-insinööriä vedentuotantoon

Tampereen Vesi kuvituskuva 2

Prosessi-insinööri vastaa Suomen suurimpiin kuuluvan vedentuotantolaitoksen käytöstä, operoinnista ja turvallisuudesta.

Työssä toimit paikallisena työnjohtajana sekä huolehdit toiminnan tarvitsemista raaka-aineista ja laitteista. Lisäksi kehität vedentuotannon ja jätevedenpuhdistuksen prosessien valvontaa, säätöä sekä optimointia ja vedät tai osallistut kehittämisprojekteihin. Toimit myös vedentuotannosta vastaavan käyttöinsinöörin sijaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva insinöörin (amk), diplomi-insinöörin tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu insinöörin tutkinto. Lisäksi edellytämme aikaisempaa kokemusta prosessitekniikan, vesitekniikan tai kemian alalta sekä voimassa olevaa B-luokan ajokorttia.

Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja sekä riittävää englannin kielen taitoa.

Eduksesi katsotaan kokemus prosessinhoito-, työnjohto- tai kehitystehtävistä. Eduksesi katsotaan myös osaaminen vedentuotannon ja jätevedenpuhdistuksen prosesseista ja tekniikoista sekä prosessien ohjauksesta.

Arvostamme projektityöskentely- ja työnjohtotaitoja sekä osaamista alan työ- ja kemikaaliturvallisuudesta.

Tehtävä on vakituinen, aloitus sopimuksen mukaan. Prosessi-insinöörillä tulee olla mahdollisuus osallistua kiertävään varallaoloon.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöinsinööri Sini Vuorinen, puh. 040 806 2023, etunimi.sukunimi@tampere.fi (15.8.2022 alkaen).

Hakuaika päättyy 29.8.2022. Lisäys: hakuaikaa jatkettu 30.8. saakka.


Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta, linkki Kuntarekryyn:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/prosessi-insinoori-tampereen-vesi-liikelaitos-tre-02-40-22/


Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.