Verkatehtaankadun jätevesiviemärin saneeraustiedote viikoille 44-45

Maanantai-iltana 8.11. Kyttälänkadun kohdalle asennetaan ohipumppausputket Rautatienkadun ali Posteljoonin puistoon saakka. Kevyenliikenteen väylille tehdään samalla ylitykset. Tiistaina 9.11. siirretään Itsenäisyydenkadun liikenne julkista ja muuta välttämätöntä liikennettä lukuun ottamatta kiertotielle. Idästä Kalevan suunnasta liikenne ohjataan Tammelan puistokadulle. Verkatehtaankadulle tulee uusia liikenteenohjausjärjestelyjä viikolta 45 alkaen. Aleksanterinkadulla kulkemisreittejä välillä Ojakatu-Rongankatu on kavennettu työmaasta johtuen.

Ohipumppausputkien purkupään loppu on asennettu Aleksanterinkadun jätevesikaivoon. Aleksanterinkatu 17 ja 15 kohdalle on asennettu ohipumppausputket ja tehty niiden yli kulku kiinteistölle. Rongankadun kohdalla kevyenliikenteenväylän käyttäjille on tehty ylikulku putkien kohdalle. Tuomiokirkonkatu on suljettu liikenteeltä Rongankadun kulmasta pohjoiseen päin.

Työmaa aiheuttaa muutoksia pysäköintiin. Rautatienkatu 10 kohdalla pysäköinti on kielletty kiinteistön edustalla kadunvarsipysäköinnissä. Verkatehtaankadulla pysäköinti on kielletty välillä Pellavatehtaankatu-Aleksanterinkatu ja viikon 45 alusta Verkatehtaankadulla lisäksi välillä Aleksanterinkatu- Tuomiokirkonkatu.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa haittaa.

Verkatehtaankadun jätevesiviemäri on yksi Tampereen pääviemäreistä. Sen saneeraaminen on aloitettu 1.11. ja töiden arvioidaan valmistuvan jouluun 2021 mennessä.

Linkki tiedotteeseen Verkatehtaankadun jätevesiviemärin saneerauksesta

Linkki Tampereen Veden palautepalveluun

Teksti:


Liisa Mustaniemi