Tampereen Vesi on nyt osakeyhtiö

Aloitimme vuoden 2024 osakeyhtiönä, kun kaupungin liikelaitoksesta tuli osakeyhtiö. Uusi osakeyhtiömuotoinen vesihuoltolaitos on osa Tampereen kaupunkikonsernia ja kokonaan Tampereen kaupungin omistama yhtiö.

Yhtiöittäminen on tarkoittanut meillä Vedessä paljon suunnittelua ja valmistelua, vaikka toimintamme ja palvelumme pysyvät edelleen korkealaatuisina eikä niihin tule muutoksia. Tampereen Vesi Oy huolehtii edelleen tuttuun tapaan kaupunkilaisten vesi- ja jätevesihuollosta. Nimemme ja logomme ovat myös edelleen samat tutut.

Muutos ei vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä liittymis- ja käyttösopimuksiin liittyen. Tampereen Vesi Liikelaitoksen lukuun tehdään viimeisiä laskuja vielä tammikuun alkupuolella. Yhtiön laskutus käynnistyy sen jälkeen. Tampereen Vesi Oy:llä on oma y-tunnus ja pankkitili. Sähköiseen laskutukseen liittyen asiakkaita tiedotetaan tarkemmin tammikuun aikana.

Toimittajille muutos näkyy pääosin laskutusosoitteemme muuttumisena. Olemme olleet yhteydessä toimittajiin uusista laskutusosoitteista ja ne löytyvät myös verkkosivuiltamme.

Toivotamme hyvää alkanutta vuotta kaikille sujuvien vesihuoltopalvelujen parissa!

Lue lisää: https://www.tampereenvesi.fi/tampereen-vesi/osakeyhtio/

Lisätietoja:

Sanna Liljaranta
Talous- ja hallintopäällikkö
040 482 7465
etunimi.sukunimi@tampere.fi