Ura Veden tekijänä

Maailman merkityksellisin tehtävä

Ihmisten elämään ja yhteiskuntaan voi vaikuttaa monella tapaa. Mikä olisikaan tärkeämpää kuin puhdas vesi? Tampereen Vesi tekee työtä, jolla on suuri merkitys koko seudulle. Tarjoamme ihmisille ja yrityksille elintärkeää ja turvallista talousvettä.

Vastaamme lähes 250 000 ihmisen jokapäiväisestä vesihuollosta ja noin 300 000 ihmisen jätevesihuollosta Tampereella ja Pirkkalassa. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Toimitamme vedenkäyttäjille puhdasta hanavettä vuosittain noin 20 miljoonaa kuutiometriä ja huolehdimme osaltamme siitä, että arvokas luontomme pysyy puhtaana. Puhdistamme jätevedet tehokkaasti ja palautamme ne puhdistettuna takaisin luonnon kiertokulkuun. Kaupungin kasvaessa rakennamme suunnitelmallisesti vesi- ja viemäriverkostoa joka puolella kaupunkia sekä ohjaamme ja kunnossapidämme veden hankinta- ja jakelujärjestelmäämme vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Teemme siis korkealaatuisen hanaveden eteen paljon työtä. Osaava 165 henkilön henkilöstömme takaa laadukkaat vesihuoltopalvelut kaupunkilaisille ja alueen yrityksille. Meillä on monenlaisia tehtäviä, mutta kukaan ei tee vettä yksin. Laboratoriosta asiakaspalveluun ja puhdistuksesta kiinteistönhuoltoon, olemme kaikki veden valmistajia.

Haluaisitko sinä olla yksi Veden tekijöistämme? Kiinnostaisiko sinua kuulla lisää urasta Veden tekijänä? Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin ja katso avoimet työpaikkamme!